Beställ blombud i Kungsholmen

17 augusti 2021
Lily Hansen

När du är stressad eller när flera personer fyller år på samma dag, hinner du kanske inte åka dit personligen, men du kan alltid skicka en blomma. Alla blir glada över att få uppvaktning på sin födelsedag. En blomma är inget som förpliktar, utan bara en gåva som gör folk glada. 

Kanske är det en vän till dig på Kungsholmen som firar något jubileum, bröllopsdag eller examen. Då är det ju helt perfekt om du beställer blombud i Kungsholmen. Blommor som man skickar för att försonas med någon är också en idé. 

Blomsterbudet ringer ofta först

Många bostäder har portkod i trappuppgången, och blomsterbudet vill vara säker på att mottagaren verkligen får sina blommor. Därför ringer de ofta före leverans, så att det finns någon som tar hand om buketten. Det är verkligen service med leverans till dörren, så det är värt en hel del för både avsändare och mottagare att blommorna kommer fram på rätt datum. 

Är det en jämn födelsedag kan man skicka en större blomsteruppsats, och då brukar det följa med kruka eller korg som det hela är planterat i. Ibland vet man att det kommer att vara öppet hus och en massa folk hos den som fyller år, och om man inte har möjlighet att närvara då, är det uppskattat att man skickar sin blomma.

Långväga släktingar

Om du befinner dig långt bort från Kungsholmen och vill gratulera någon där, skulle det inte funka att exempelvis släpa med blommor från utlandet. Då kan du enkelt kontakta ett blombud närmare mottagaren och be dem att leverera blommorna personligen och på rätt dag. 

Med långväga släktingar är det samma sak. Är du bjuden på ett bröllop på Kungsholmen och inte hinner åka dit, är du ändå med på ett hörn och gratulerar, för alla gästerna kan se de fina blommorna som du har skickat.

Fler nyheter