Herr jeans till alla stilar

21 november 2019
Cecilia Olsson
Herr jeans till alla stilar

Jeans är bland det mest tidlösa plagget som finns. De är slitstarka, snygga och kommer i flera olika stilar, färger och modeller. Med rätt styling kan de användas både till vardag och fest, tillsammans med en t-shirt har man en skön och avslappnad outfit. Tar man istället på sig en skjorta och kavaj så är man genast uppklädd för fest. Det bästa är att hitta ett par som man känner sig bekväm i och som passar ens personliga stil. När man väl har hittat en modell som sitter som man önskar så kan det vara klokt att köpa jeansen i ett par olika färger om det finns. Att kunna variera sig mellan till exempel ett par mörka och ett par ljusa jeans kan vara skillnaden på vardag och fest.

Är du på jakt efter nästa par favorit jeans så har 2trendy ett bra utbud av just jeans. I sitt sortiment har de även t-shirts, hoodies, skjortor med mer. 2trendy har märken som Gabba, Only & Sons, Cheap Monday, Just Junkies, Solid, Liebhaveri och många fler. De erbjuder alltid de billigaste priserna som finns att hitta på nätet och kan därför ge prisgaranti, vilket innebär att de matchar priset om man hittar produkten till ett lägre pris på någon annan onlinebutik.

På 2trendy har man alltid gratis byte och varorna levereras på 1-4 dagar. De garanterar att varorna skickas från 2trendy samma dag som man placerar sin order så länge man beställer före klockan halv fem på en vardag. När de har skickat paketet mottager man ett mejl med en länk där man själv kan följa ordern med track&trace. Det är fjorton dagars full returrätt. Att byta en vara till en annan storlek eller produkt är alltid gratis och använder man returetiketten som medföljer beställningen så är paketet försäkrat med PostNord. 

Fler nyheter