Konferenssäsongen är tillbaka!

09 november 2022
Staffan Ehrlin

editorial

Konferenssäsongen är tillbaka!

De senaste två åren har varit en prövning för oss som gillar att träffas i jobbet .Först var det pandemin som gjorde det osäkert att träffas personligen vilket i sin tur ledde till att det skedde en smärre revolution för distansarbete. Även om jag personligen inte var tvingad att jobba hemifrån så var det en vardag som jag, med många andra, var tvungna att vänja oss vid.

En sak som jag verkligen saknade var att åka iväg på konferens. Jag brukade älska att hoppa på ett flyg, eller till och med bara köra några timmar, för att komma ut från kontoret och träffa nya människor. Konferenssäsongen var alltid något jag såg fram emot och jag kom alltid tillbaks från dessa event fylld med idéer, tankar och energi.

konferens

En viss normalitet är tillbaka

Nu verkar det som om vi håller på att återgå till en viss normalitet. Vaccinerna håller på att rullas ut och folk börjar känna sig mer bekväma om att träffas personligen igen. Så jag är glad att kunna säga att konferenssäsongen är tillbaka! När restriktionerna släppt var en av de första sakerna jag gjorde, att se vilka möjligheter det fanns för mig och mitt team att åka iväg ett par dagar för reflektion och planering.

Jag ser fram emot att delta i några fantastiska konferenser i år och träffa gamla vänner och kolleger. Om du funderar på att åka till en konferens i år, så finns det några saker att tänka på:

Välj ett ställe där du verkligen kan koppla ner, stänga av telefonen och verkligen vara där

Planera väl, vad är det ni vill få ut av er konferens

Försök hitta ett ställe där de har van personal, gärna coacher som kan leda era dagar

Ha dessa saker i åtanke så kommer du få en fantastisk upplevelse för dig och ditt team.

Vi hittade vårt perfekta alternativ på https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/ 

Fler nyheter