Air Wick får hemmet att dofta precis så som du vill

19 januari 2021
Cecilia Olsson

Luftfräschare kommer i många olika varianter så det är inga problem att hitta det som passar bäst i ens egna hem. Vissa föredrar tydliga dofter som fyller ett helt rum medan andra vill ha mer subtila dofter som bara ligger lite i bakgrunden. Det kan vara smidigt att använda sig av sprayer som direkt sprider den önskade doften eller en elektrisk dispenser som kontinuerligt avger en doft i den intensitet man önskar. Air Wick är ett företag som har många varianter av luftfräschare i många ljuva dofter. 

Ställ in hur intensiv doft du vill ha

En mycket effektiv luftfräschare som man kan hitta i Air Wick’s sortiment är Air Wick Freshmatic. Air Wick Freshmatic spray är en batteridriven luftfräschare som erbjuder möjligheten att ställa in styrkan på doften och även intervallerna på utsöndringen av doftsprayen. Det gör att man alltid kan ha ett väldoftande hem anpassad efter egen smak. Air Wick Freshmatic spray håller upp till 60 dagar och när den är slut kan man fylla på luftfräscharen med tillhörande refills.

Luftfräschare för olika smak och behov

För den som inte vill behöva tänka på att byta batterier så har Air Wick också en eldriven luftfräschare. Air Wick Electronic Air Freshener kopplar man in i ett eluttag och den håller sedan upp till 75 dagar. Utöver dessa finns det även väldoftande doftljus, doftpinnar, doftblock, doftvax och manuella sprayer. De kan placeras och användas i de rum där det finns behov för extra väldoft.  

Billiga Air Wick produkter med smidig leverans

Hos coolpriser.se finns flera olika Air Wick produkter till bra pris som du kan beställa direkt hem till brevlådan. Det finns även refills till många av Air Wick’s dispensers vilket gör att du alltid kan ha extra påfyllning nära till hands och därmed aldrig behöver vara utan den härliga doften i hemmet. 

Fler nyheter