Bröstförstoring i Stockholm för dig som är säker

27 juni 2022
patrick pettersson

editorial

Det finns nog lika många åsikter om bröst som det finns bröst. Om någon invänder mot matematiken bör denne påminnas om att det (oftast) går två bröst per kvinna, och någonstans kan vi kanske räkna på en könsfördelning av 50/50 i samhället för enkelhetens skull. Med andra ord: alla tycker något om bröst. Både de som har dem och de som inte har dem.

Den som beslutar om brösten är dock endast en person. Och det är den människa som brösten sitter på. Om du tycker att dina bröst är för små, så är de det. I alla fall om du verkligen känner så, även efter en lång tids eftertanke. Eftertanke är, som du vet, något som är allra bäst i förväg.

 

Beslutet är fattat – större bröst ska det bli

Men när du tänkt efter ordentligt och kommit fram till att du är trygg i ditt beslut att förstora brösten är det bara att köra. I alla fall om du är över arton år. Seriösa kliniker för bröstförstoring i Stockholm skulle inte få för sig att utföra bröstingrepp på unga kvinnor som kanske inte ens är färdigutvecklade än.

Oavsett hur gammal du är, ska du först begära ett konsultationsmöte med din kirurg. Ni behöver komma överens om vilken typ av bröstförstoring som ska göras. Vilken typ av implantat vill du ha, och hur mycket större bröst. Du kan också välja olika form på brösten, vilket oftast påverkas av vilket implantat du väljer.

 

Bröstförstoring stockholm

 

Nöjd kund blir inte återkommande

I många branscher anses en nöjd kund vara en återkommande kund. Det ska inte vara målet med din bröstförstoring. Idén är att du ska bli så nöjd med ditt enda ingrepp, att du inte känner något behov av att göra fler. 

En bra plastikkirurg kan fixa just det. En bra bröstförstoring i Stockholm är alltså en engångsföreteelse. Dina drömmars bröst, direkt efter första operationen. 

Fler nyheter