Du lever ända tills din kropp når begravningsbyrån i Malmö

15 september 2020
Mikael Barani

Vissa saker går lätt att vifta bort utan några större besvär. Andra kräver hängivelse och djupt fokus för att råda bot på. Oftast så tenderar vi att vilja ha så lite som möjligt av den senare varan – de där sakerna som faktiskt kräver att vi anstränger oss. Då är det lättare att sätta sig ned framför skärmen och bara sträcktitta sig igenom ett par timmar.
Visst, vi behöver verkligen att kunna göra sådant som bara görs för sakens skull. Samtidigt så behövs också det andra, det där som faktiskt kan ta oss någonstans.

Att leva när åldern börjar ta ut sin rätt

Oftast så tar vi inte itu med saker och ting förrän vi verkligen måste. Det är som bekant extremt skönt att bara skjuta upp saker och ting tills det nästan är försent. Även om den där njutningen kommer med en lätt svidande känsla av ”Jag vet att jag borde…” så räcker det inte till. Det är inte förrän vi börjar närma oss lätt panik som många av oss till slut får tummen ur.

Saken är den att det en dag kommer att vara försent att faktiskt göra något åt det mesta. När orken inte längre finns där, och kanske inte ens den fysiska kapaciteten. Den där perioden i livet då våra närmaste börjar göra sig redo för att kontakta www.begravningsbyråmalmö.nu för att förbereda oss inför den sista vilan.

Än har du dock tid på dig att leva. Att faktiskt se över ditt liv, dina drömmar och göra planer för framtiden. För när du ändå befinner dig på jorden, varför inte leva enligt dina egna visioner? Annars är risken stor att du lever ut någon annans visioner. 
Kanske bor det exempelvis en entreprenör i dig som vill göra världen till en bättra plats? Just i denna stund, i detta nu, är det bästa tillfället att ta fram den delen av dig.

Fler nyheter