En lysande idé med ledskyltar

25 oktober 2021
patrick pettersson

editorial

Vänta nu! Stod det Ellen Keys kola på skylten? Såklart skulle det stå skola, men det blir snabbt uppenbart att skyltanvarige på skolan glömt att kontakta sin leverantör av ljusskyltar. Rätt vad det är så lägger någon bokstav på neonskylten av och då kommer orden läsas fel under årets mörkare timmar. Hur som helst så är det lätt ordnat. 

Det kanske är dags att byta till helt nya ledskyltar istället. Kika vidare på lite möjligheter som finns nedan.

LED-ande inom ljusskyltar

Behöver du service till dina befintliga ledskyltar eller om det är dags att skaffa helt nya, så har du kommit rätt. Ledmodulerna är lätta att montera och finns i flera olika varianter, beroende på vad du har för önskemål. Vill man ha ett ljus som lyser bakåt mot fasaden eller ett mer riktat ljus? Det mesta går att skräddarsy när det gäller ledljus, inklusive typsnitt och färger på bokstäverna i skylten.

Det är smart att välja tillverkare och leverantör, som både har kvalitet och service som nyckelord i sin affärsidé. Så om det börjar bli dags att synas lite bättre och locka kunderna till exempelvis julhandel i er butik, så kanske det är dags att lyfta luren eller surfa runt lite och se vad en tillverkare av ledskyltar kan stå till tjänst med. Att ha snygga och synliga skyltar är viktigt, för det är ibland det första kunden ser när den besöker er verksamhet.

 

En ljus framtid till mötes

När du väljer ledskyltar till din verksamhet så väljer du ett hållbart alternativ av ljus som passar de flesta. LED-teknologi är något som allt fler upptäcker tack vare att ljuset kräver förhållandevis lite energi för att ändå skapa ett bra ljus. Det är också ett mer klimatsmart alternativ eftersom bra LED-produkter håller länge och sällan tappar ljusstyrka med tiden. Så det är ett bra ljus att välja för framtiden.

Fler nyheter