Få ditt drömhem med hjälp av ett byggföretag i Stockholm

07 oktober 2020
Lily Hansen

Går ni och trängs i hemmet? Rummen räcker inte till och ytan är för liten. Att trivas och må bra i sitt hem är otroligt viktigt. Vi spenderar så mycket tid där och dessutom blir det en trygg punkt för oss där vi kan koppla av. 

Ni behöver inte ta det drastiska besultet att flytta. Finns där tillräckligt med tomt så kan ni bygg ut ert hem. Ta hjälp av ett byggföretag och få platsen ni behöver. 

 

Vill du bygga eget?

Har du stora planer och drömmar om att bygga ditt eget hem? Eller iallafall vara med bestämma. Det du behöver göra är då att ta kontakt med en arkitekt som kan hjälpa dig med ritningar. Men du måste även hitta ett byggföretag. Letar du byggföretag stockholm är det enkelt att hitta ett du känner dig trygg med. 

Det är viktigt att hitta ett företag som har stor erfarenhet. Tillsammans med dem och arkitekten kommer du få hemmet du drömt om. Om det är tänkt att du ska bygga nytt eller bygga ut så bör du vara ute i god tid. Det kan ta längre tid än du tror att få byggnadslov. Det kostar även en del när man ansöker om det.

 

Vad behöver du veta?

Innan du kontaktar ett byggföretag bör du ha klart för dig på ett ungefär hur du själv tänker. 

Hur delaktig vill du vara? Försök ha en så klar bild som möjligt av vad du förväntar dig av arbetarna. Vad önskar du för resultat? När behöver det vara klart? 

Var noga med att det är ett företag som betalar F-skatt. På så vis kan du få något som kallas ROT-avdrag. Det är ett avdrag på 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per år och per person. Många företag har redan det inräknat i kostnadsförslaget som de ger.

Fler nyheter