Googla på värmepumpistockholm.nu där hittar ni olika värmepumpar.

08 oktober 2020
william eriksson

Är du intresserad av att veta mer om värmepumpar och hur de fungerar? Här kommer vi att gå igenom en del som kanske får ditt beslut att bli lite enklare. Slipp betala dyra elräkningar och att stå ute och kapa ved hela sommaren. 

Använd er istället av värmepumpar. Värmepumpar sköter in princip sig själva med hjälp av naturen. Det förvandlar nämligen värme från energier i naturen som solen, marken, mm. Det är en stor kostnad att köpa in dem och få dem installerade, men du tjänar på det i längden. Du kan mer än halvera din årliga elkostnad med hjälp av värmepumpar. 

Välj rätt

Det finns flera olika värmepumpar att välja mellan och vilken som passar dig och ditt boende bäst kan ett specialiserat företag tipsa dig om. Kontakta några olika företag för att få några prisförslag. I priset bör sådant som arbete, resa och produkt vara inräknat. På så vis slipper du oväntade utgifter. 

Det är viktigt att veta vad kostnaden blir. De flesta företag som arbetar med detta säljer flera olika produkter och kan på så vis hjälpa dig att hitta det som passar ditt hem bäst. Det kan vara svårt att veta vilket företag man ska välja då det finns så många olika, här har du ett exempel: värmepumpistockholm.nu 

Certifierad hjälp

Arbetet bör utföras av någon som är certifierad för att göra det. Då ingår även en garanti, så om något skulle gå fel är det ingenting du behöver stå för. Du som privatperson kan även få hjälp med ett ROT-avdrag, vilket är ett skatteavdrag på 30 % upp till 50 000 kr per fastighetsägare varje år. 

På så vis kan du hålla installationskostnaden nere. Genom att installera värmepumpar gör du miljön en tjänst. Dessutom blir din plånbok lite extra glad när du i framtiden slipper dras med onödigt dyra elräkningar. 

Fler nyheter