Har det blivit för trångt där hemma? 

21 juli 2020
jonas olsson

Ibland får man helt enkelt inte plats. Det är för trångt i din bostad i förhållande till alla dina möbler och prylar, och det tillhörande förrådet är redan fyllt till sin spets. Du kanske är en samlare, eller så har du bara en hel del föremål du inte förmår slänga utan helt enkelt behöver förvara, antingen tillfälligt eller på längre sikt. Då kan magasinering vara lösningen för dig. Istället för att du ska sitta och trängas med dina prylar i hemmet och i princip behöva leka “inte nudda golv” varje gång du ska förflytta dig så finns det alltså alternativ.

 

Magasinering – en populär lösning för studenter

Magasinering innebär kort sagt att du hyr ett förråd eller annan typ av förvaringslokal. Lösningen kan passa vem som helst, men speciellt användbart kan det vara för studenter som kanske bor trångt i en studentlya men vill förvara möbler till dess att de är redo att flytta till någonting större. Storage i Uppsala” kanske en uppsalastudent googlar då (storage betyder ju förvaring på engelska), och får fram en oas av företag som specialiserat sig just på magasinering och att hyra ut förvaringsförråd.

 

Dina prylars tid kommer

Med andra ord behöver du när du har för mycket saker på för liten yta inte nödvändigtvis vända dig till det dyra alternativet att investera i en större lägenhet. Du behöver inte heller konfronteras med den sentimentala uppoffring det kan vara att göra sig av med saker enbart för att man inte har plats för dem. Det kanske är så att du vill behålla den där lampan eller den där byrån, men inte ha de framme just nu? Det kommer en tid när de till slut kommer få plats, men tills vidare förvaras de nog bäst i en hyrd lokal. Sök upp ett magasineringsföretag redan idag för att få mer plats i hemmet!

 

 

Fler nyheter