Hitta rätt morsdagspresent

10 januari 2022
Lily Hansen

editorial

Det finns många dagar på året då det är dags att fira någon. En av dagarna är mors dag och det kan vara lite knepigt att hitta rätt present att ge till sin mamma. Vad önskar sig mamma egentligen? Vi vill gärna hitta den perfekta presenten men många gånger är det svårt att veta vad man ska köpa. Det finns ingen present som passar till alla mammor då varje mamma är unik och tycker om olika saker.

En del mammor tycker om fart och fläkt medan andra mammor föredrar en lugn stund i TV-soffan. En lämplig mors dag present kan vara nästan vad som helst. Du hittar många fina alternativ på nätet och utbudet är stort. Något som uppskattas av många mammor är till exempel en Snug Rug Deluxe. Det är en härligt varm och mjuk fleecefilt med ärmar som din mamma kan krypa in och mysa i. Det finns även en praktisk ficka på den för godispåsen eller annat.

 

image

 

Gör din mamma glad med en Angry Mama

Det kan låta konstigt att ge bort en present till sin kära mamma i form av en Angry Mama. Nu är det inte så farligt som det låter då produkten är en unik uppfinning. Det är en plastbehållare där man häller i vatten och ättika och ställer i mikrovågsugnen. Sedan sätts mikrougnen på och Angry Mama ser till att mikron blir skinande ren och fin. 

Tycker din mamma om mysig belysning? Då kan en månlampa vara en fin mors dag present. Månlampan är en mysig och annorlunda lampa där det går att ställa in olika nyanser på ljuset. Du väljer enkelt om du vill ha vitt, gult eller orange månsken. Det finns olika storlek på månlampan och den laddas upp via USB-kontakt. Den mysiga lampan kan sedan användas utan sladd i ca åtta timmar. 

Fler nyheter