Med måttanpassade walk-in closets får kläderna det utrymme de förtjänar

30 november 2021
william eriksson

editorial

Oavsett om du har dyra kläder eller second hand-kläder behöver du förvara dem någonstans. Hur har du det med din klädförvaring? Många av oss har svårt att hålla god ordning på kläder och skor. Det kan många gånger bero på att vi har för få garderober eller att de vi har är dåligt planerade. Kläder mår inte bra av att ligga ihopknölade i en trång garderob. 

Du kanske själv har trångt i dina garderober och gärna vill göra något åt saken. Kläder som har det trångt i garderoben kan tappa formen och du kan tappa humöret om du aldrig hittar kläderna du söker. Gör livet lite enklare genom att hålla ordning i din garderob. Det görs bland annat med måttanpassade walk-in closets, som är väldigt populära idag.

 

image

 

En walk-in closet skräddarsys efter dina önskemål

Du skräddarsyr din garderob efter måtten du önskar, och du får en snygg och praktisk förvaring åt dina kläder, skor, accessoarer med mera. Inga kläder kommer längre att ligga inslängda i en garderob och må dåligt. Garderobsinredningen anpassas efter dina önskemål så att du kan hänga dina kläder som du önskar. Du kan välja hyllor, korgar, lådor i alla möjliga utföranden så det passar just dig.

En stor spegel kan vara bra att ha i din walk-in closet, så ser du snabbt hur kläderna sitter. En pall att sitta på när du tar på dig skor eller byxor rekommenderas. Om det finns plats för ett litet bord är det fint så att du har en plats att lägga saker på när du behöver.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din walk-in closet bör du gå igenom vad du har för sorts kläder, skor och accessoarer. Då kan du anpassa din måttanpassade garderob efter vad som ska hängas och ligga på hyllor.

Fler nyheter