Modulbyggen perfekta för tillfälliga kontor

31 mars 2021
Lily Hansen

Krister har ett företag och är nöjd med antalet anställda han har. För många medarbetare kan innebära att gemenskapen blir sämre. Nu står han inför ett dilemma. En kund har gjort en stororder på artiklar och behöver den så snart det bara går. Kristers team är för litet för att klara jobbet, men han vill inte svika en av sina bästa kunder.

Först tänker han på möjligheten att ta in extra personal som jobbar hemifrån. Men med så kort varsel vill han gärna att de ska ha möjlighet att ta hjälp av den fasta personalen om de kör fast. Risken är annars att det blir tokigt och kunden missnöjd.

När han sitter och slöläser tidningen fastnar blicken på en annons i tidningen. Annonsen tillhör ett företag som gör modulbyggen. Kanske kan detta vara svaret på bekymret, tänker han och får ny energi. Han ska ringa direkt för att se hur snabbt de kan ta hand om hans önskemål.

Smidigt och enkelt

Modulbyggen är ett enkelt sätt att tillfälligt lösa lokalproblem. Modulerna byggs på fabriken och görs helt klara. På plats sätts de enkelt ihop av kunnig personal som drar in el, vatten och avlopp om det skulle vara nödvändigt. Innan man vet ordet av är det dags att flytta in sin verksamhet.

Inget bygge är för stort eller litet. Här kan det handla om ett litet hus eller ett lägenhetskomplex. 

Extra inkomst

Krister har tur och kan få sin order genomförd inom en kort tid. Han hör med kunden som blir överlycklig och säger att tiden det kommer att ta kommer att fungera perfekt. Då är det bara personalen som fattas, men det är enkelt löst via arbetsförmedlingen. 

När ordern är klar känner Krister sig stolt över jobbet alla gjort. Alla som deltagit i projektet är vinnare på sitt eget sätt. Precis som det ska vara.

Fler nyheter