Skicka din försändelse med Fedex Sverige

23 april 2020
Jenny Olsson
Skicka din försändelse med Fedex Sverige

När man ska skicka paket eller andra försändelser känns det ibland jobbigt att behöva sitta och leta efter det bästa alternativet. Är man inte van att skicka paket så har man kanske ingen aning om vilka man kan anlita för att skicka försändelsen eller vilket alternativ som är billigast och bäst.

Men genom att använda en smart jämförelsetjänst som heter paket.se kan man på ett enkelt sätt få fram de bästa alternativen för det som ska skickas. På sidan finns en prisräknare där man får fram olika alternativ och priser för det som man ska skicka. Det enda man behöver göra är att fylla i information om försändelse och mottagare och på bara några minuter får man fram de bästa alternativen. 

 

Paket.se har alla de största fraktbolagen, som https://paket.se/fedex

till exempel. Fedex finns i 220 av världens länder och de har funnits på marknaden ända sedan början av 1970-talet. De erbjuder leverans dagen efter att paketet skickat, inom hela Europa. Fedex erbjuder massor av olika tjänster, här kan man skicka paket över hela världen. Om man ska skicka paket eller brev inrikes kan man få det levererat redan nästa dag. Det här alternativet kan användas för försändelser upp till 68 kilo och som är max 274 cm långa. Om man som företag ska skicka paket så kan paketet hämtas upp på företaget.

Här kan man också få gratis emballage och när försändelsen är skickad kan du spåra den ända tills den når mottagaren. Det går även att skicka paket inom Europa upp till samma vikt. Paketen kan då levereras redan nästa förmiddag om man använder tjänster Europe First. För den som vill skicka paket eller försändelser internationellt är det också möjligt. Här finns olika alternativ men använder man sig av alternativet First kommer paketet fram på bara 1-2 dagar. Den som är i behov av att skicka större försändelser kan använda sig av Fedex Freight då paketen kan väga ända upp till 1000 kilo. Här finns olika alternativ som man kan välja beroende på hur snabbt man vill att försändelsen ska nå fram, allt från 1-3 dagar upp till 3-7 dagar. 

Fler nyheter