Skicka paket utomlands

28 september 2017
Matilda Olsson
Skicka paket utomlands

Vi erbjuder inte bara möjligheten att skicka paket utomlands på ett smidigt sätt, utan kan även hjälpa dig om du vill importera varor eller dokument till Sverige. Detta är mycket användbart om du är företagare eller liknande och behöver gå tag på produkter som inte finns hemma i Sverige. Om du ska importera produkter till Sverige från ett land utanför EU behöver du lägga till ditt namn eller organisationsnummer på ditt konto på Billigtpaket.se. Detta behövs senare till de uppgifter som lämnas till Tullverket när varorna senare ska gå igenom tullen för kontroll. 

I dagens samhälle är vi beroende av en fungerande kommunikation. Allting ska kunna följas i realtid och vi är vana vid att ha koll på både vad som händer i omvärlden likaväl som vad våra vänner har för sig. Detta är vi på Billigtpaket.se mycket väl medvetna om och för att kunna möta de krav som finns från våra kunder på uppdateringar i realtid erbjuder vi dig därför ett unikt spårningsnummer för att du alltid ska kunna följa ditt paket. Därmed får du tillgång till att kunna spåra ditt paket när och hur ofta du vill och denna information finns alltid tillgänglig för dig. 

Som om inte det vore nog jobbar vi kontinuerligt för att utveckla vår spårningsfunktion, allt för att denna ska vara så användbar som möjligt för våra kunder. Än så länge finns det ingen GPS-funktion för att följa paketen i exakt realtid, men det man ser är där de senast blivit skannade. Detta fungerar tack vare att ditt paket utrustas med en etikett innehållandes en streckkod. Med hjälp av denna streckkod kan paketet alltid identifieras och det är den som gör att paketet alltid kan spåras. Detta gäller alltid oavsett hur många paket du skickar. Utöver att paketet kan spåras innehåller även streckkoden information om hur tungt paketet är, vart det ska, vem som skickat det och så vidare.

Fler nyheter