Virussanering med jour

05 maj 2022
Jenny Olsson

editorial

Under pandemin fick vi verkligen lära oss hur viktigt det är att hålla ytor rena och att vi själva ständigt spritar händerna. Det finns nästan aldrig något ont som inte för något gott med sig och så var det även under pandemin.

Många andra sjukdomar minskade under pandemin. Dels för att vi inte umgicks på samma sätt och därmed inte kunde föra smittor vidare men också för att de t ex på skolor och dagis blev bättre på att sprita händerna. Många var också noggrannare med städningen vilket säkert också gjorde sitt till.

 

virussanering

 

Virussanering på flera orter 

För att stävja smittor som vinterkräksjukan, covid och andra virussjukdomar är det viktig med riktig sanering. Vanlig städning biter inte på viruset i samma utsträckning som en sanering och ska man få bukt med det är det viktigt att göra rätt. Om du behöver virussanering kan du vända dig till Svenska Skadedjurssanering, https://www.svenskskadedjurssanering.se/virussanering 

De finns på flera orter i landet och har dessutom jour, vilket gör att man kan få snabb hjälp när man behöver det. Även om det kostar med en sanering kan det vara mycket värt att snabbt kunna öppna till exempel skolor, dagis eller kontor, som fått stänga på grund av smittutbrott. För att få hjälp så snabbt som möjligt är det bra att kontakta företaget så fort det bara går. För att få en offert kan man snabbt och smidigt fylla i ett formulär på internet.

Att välja ett kunnigt företag som vet vad som behövs för en sanering är mycket värt. Det gör att man som kund kan känna sig trygg med att de vet vad de gör och vad som behövs för att få bukt med smittan och problemet. De använder medel som tar död på viruset och förintar det, vilket är oerhört viktigt för att få stopp på en smitta som finns på ytorna i lokalen. 

Fler nyheter