Låt en redovisningsbyrå sköta det du inte vill

14 maj 2020
Cecilia Olsson

Som egenföretagare kan man uppleva många fördelar. Man kan bestämma över vad och hur mycket man ska göra samt på vilket sätt det ska göras. Man får följa sin passion och göra det man är bra på, vad det än må vara. Något som dessvärre också följer med att vara egenföretagare är bokföring och redovisning, något som inte alla är lika duktiga på att göra.

Som egenföretagare har man ett stort ansvar i att redovisa korrekta siffror och underlag. Gör man inte som man ska så kan det i värsta fall anses som bokföringsbrott. Därför bör man se till att allt blir rätt från början till slut för att inte riskera att det får negativa följder.

Ta hjälp från proffs när det kommer till redovisningen, det säkerställer att allt blir rätt hela vägen. Andrea K Redovisning är en pålitlig redovisningsbyrå i Skåne. De erbjuder individuellt anpassade ekonomi- och redovisningstjänster för mindre och medelstora företag till konkurrensmässiga priser och med personlig service. Andrea K Redovisning erbjuder en mängd olika tjänster inom ekonomi och redovisning.

De kan exempelvis ta hand om den dagliga bokföringen, deklaration, löneadministration, momsberäkningar, upprätta bokslut, inkomstdeklaration med mera. Det gör att man som företagare kan fokusera på kärnverksamheten istället för att behöva hålla på med papper samtidigt som man ändå får full kontroll över ekonomin.

Hos Andrea K Redovisning kan man räkna med att få ett professionellt och personligt bemötande, samt såklart effektiv hjälp med redovisningen. Andrea K Redovisning har de garantier och försäkringar som branschen kräver.

Att anlita någon som sköter bokföring och redovisning ger trygghet på flera plan och man behöver inte oroa sig för att något blir fel. Man slipper själv sitta sena kvällar med pappersarbete upp till tänderna och kan istället få en god natts sömn som ger energi till att arbeta med det man tycker bäst om nästa dag.

Fler nyheter